Indoor Pools in Minot! πŸ’¦πŸŠ

Heading to the Magic City and looking for kid-friendly fun? Minot indoor heated pools, a perfect way for your little ones to get their energy out in the colder months. Minot offers wading pools, slides, swimming pools, and hot tubs; fun for everyone!

Splash Down Dakota Water Park is located inside Sleep Inn and Suites, also offering accessibility through the Dakota Square Mall. Splash Down Water Park contains a 2,500 square foot activity pool, 3 oversized waterslides, and a wading pool with smaller slides for all ages to enjoy! Would you rather relax a bit? Wind down in their whirlpool hot tub located conveniently inside the same area. Splash Down offers extensive hours, to fit everyone’s schedule. Check out their daily/hourly pricing and hours on their Facebook.

DEAL ALERT:Β  Splash Down Dakota Water Park is offering a BOGO deal special to the Visit Minot deals page. Check it out here.

Comfort Suites is located just 10 minutes from Minot State University and providesΒ 2 water slides within their heated pool amenities. Comfort Suites also offers a hot tub and sauna within the same location. When you stay at the Comfort Suites, the water park area is free of charge for the duration of your stay. *must be a registered guest*

 

 

 

The Clarion Hotel and Convention center boasts a large indoor heated pool, including a play structure inside the pool! From water pulleys and gadgets to a slide, the Clarion will be hours of fun! The Clarion Hotel and Convention Center also has a wonderful hot tub if winding down and relaxing is more your speed. *must be registered guest*

 

The Grand Hotel, home of the largest indoor heated pool Minot has to offer! They also provide the largest pool deck, where guests can relax and socialize. Located nearby the pool is their premier restaurant, Primo. Primo even offers food services delivered right to you at the pool. *must be a registered guest*

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.